Неверојатни винарии насекаде низ светот

22 декември, 20110
1

Правењето вино е вистинска уметност која ја практикуваат многу луѓе во целиот свет. Винариите од кои вината се произведуваат, може да претставуваат и убави пејзажи. Погледнете ги овие пејзажи на винарии кои ние ги издвоивме, од старите и познати региони во Европа, како Италија и Франција, па се до новите производни региони како Канада, Аргентина, Австралија и САД.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma