Невообичаени НЛО над Томе, Чиле

31 октомври, 20110
uuuuuu

Дали некој има идеа што се овие неообичаени НЛО светла над Томе, Чиле. Овие НЛО се снимени на 30 октомври 2011 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma