Нивес права домаќинка! Погледнете го нејзиниот дом:)

7 август, 20110
nives

И Нивес стана домаќинка:) Таа ги покани Српските новинари да го фотографираат нејзиниот дом. Затоа морала цели шест часа да чисти, и на крајот била задоволна од трудот.

Пред да дојдете чистев шест часа, и еве го резултатот, се блеска, ова е најувабото чувство после напорниот труд. Морам да кажам дека сепак мојот син Леон сам си ја среди својата соба, изјавила Нивес.

Што се однесува на домашните обврски, таа изјавила дека самата се грижи за домот, и сите обврски околу него, како што се пеглање, перење, чистење, готвење… се грижи за синот, но и да не заборавиме дека таа е “бизнис жена”.

Вака пегла Нивес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi