НЛО над Санрајс, Флорида!

25 октомври, 20110
nnnnnnnn

На 20-ти октомври беше забележан неидентификуван летечки објект над Санрајс, Флорида. Сведокот вели дека откако го забележал летечкиот објект, веднаш ја повикал полицијата, но таа веќе била известена од други луѓе кои го забележале истиот тој објект. Сведоците велат дека НЛО-то имал облик на летечка чинија. Во прилог ви следуваат видеата од настанот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi