Nokia Aeon

25 јуни, 20110
nokia_aeon-600-600-1

Истражувачкиот и развојниот тим на Nokia, пред извесен период отидоа чекор напред со атрактивниот “Aeon” – концепт телефон кој за жал не го остварија, но сепак од неговата основа потекнуваат повеќе денешни модели на Nokia. Погледнете ги сличностите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma