Носела пенкало во стомакот четвртина век!

21 декември, 20110
127250

На една старица после 25 години и било изваено пенкало од утробата, а она што е најинтересно пенкалото се уште работи!

Американските лекари пронашле во стомакот на една старица (75) хемиско пенкало кое таа го носела 25 години, а за да биде побизарен случајот, по вадењето пенкалото се уште функционирало.

Старицата посетила гастроентеролог поради стомачни проблеми кои таа ги чуствувала, проследени со постојано губење тежина и дијареа. На ренгентските снимки било забележано страно тело, а потоа старицата се сетила дека пред 25 години голтнала пенкало.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma