Нова сезона на “Очајни домаќинки”?

15 април, 20110
desperate-housewives

Мега популарната серија “Очајни домаќинки” најверојатно ќе доживее уште две нови сезони.

По седмата сезона, понудени се по 12 милиони долари за да се снимаат уште две нови сезони. Со оглед на нивната огромна гледаност а и парите кои се понудени, се очекува преговорите за снимање наскоро да бидат потврдени.

http://www.youtube.com/watch?v=YGt0KEAKBPk&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma