Новиот Бонд во ноември 2012

18 април, 20110
bond1sea

Новиот филм за Џејмс Бонд би требало да се појави во кино салите во ноември 2012 година, бидејќи Sony се согласи да ги ко-финансира и дистрибуира 23-от и 24-от филм за познатиот шпион.

Sony потпиша договор со MGM, а тоа значи дека новиот филм за Бонд ќе го има во кино салите на 9-ти ноември оваа година.

Со новиот договор, Даниел Крег ќе има можност по трет пат да ја има главната улога. Новите продолженија беа доведени до прашање бидејќи MGM беше погодена од финансиски проблеми, но сега со новиот договор Бонд ќе продолжи со својата приказна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi