Obama бара услуга од Justin Bieber

13 мај, 20110
Justin+Bieber5

Американскиот претседател Barack Obama побарал услуга од канадската супер ѕвезда Justin Biber. Поточно Obama се сретнал со едно девојче, чиј татко починал во нападот кој беше во 2001 година на World Trade Centar. Девојчето изразило желба да се запоснае со Justin Bieber,  а бидејќи Obama го познава момчето, за кое има убаво мислење, се сложил да и ја исполни желбата.

Тој му се јавил на Justin и побарал да му помогне, на што Justin се сложил. Тие имале долг телефосни разговор, а Bieber бил пресреќен што белата куќа и Obama го бараат токму него. Заради тоа што неговата светска турнеја е во тек, тој ветил дека штом најде слободно време веднаш ке оди во Америка каде ќе треба да се запознае со девојчето.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi