Обидете се да чекорите во неговите чевли

2 јуни, 20110
Обидете се да чекорите во неговите чевли

Peter Iroga од  Solomon островите е човекот кој го држи рекордот во најдолги стапала на светот. Висок е 2,23 метри, а должината на едното стапало му е 38 сантиметри, а на другото 37,5 сантиметри.

http://www.youtube.com/watch?v=8PW6no13I90&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi