Откачено балансирање на стапови

26 април, 20110
Откачено балансирање на стапови

Иако видеово е долго, сепак вреди да го изгледате за да ги видите неверојатните вештини на типот кој баланскира стапови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi