Како американците гледаат на стоте долари

26 април, 20110
01

Некој би го нарекол ова забава од сто долари, а некоја пак чиста глупост. Во секој случај постојат оние кои оваа цифра ништо не им значи, но затоа насмевката нема вредност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma