Ова е убиецот на Гадафи?!

23 октомври, 20110
Ова е убиецот на Гадафи?!

Бунтовникот Sanad al-Sadek al-Ureibi тврди дека истрелал два куршума во главата и во градите на лидерот Гадафи, а тврди дека умрел половина час потоа.

Sanad al-Sadek al-Ureibi, бунтовникот од Бенгази, тврдел дека неговите два куршума биле пресудни за убивање на Гадафи!

„Јас истрелав два куршума. Првиот во висина на градите, вториот во главата. Тој не умре веднаш, му требаше половина час“, потврдил бунтовникот. Додал дека се приклучил на бунтовниците кои тргнале во опсада на Сирт, местото каде беше роден, но и фатен Гадафи!

Бунтовникот пред камерите покажал златен прстен и крвава јакна, кои наводно припаѓале на Гадафи.

httpv://www.youtube.com/watch?v=E2A5wTLT-jw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi