Ова се најлошите шофери што некогаш сте ги виделе! :)

22 декември, 20110
ss

Владата на Јужноафриканската република објавила неколку снимки од сообраќајни несреќи во рамките на кампањата со која сакаат да ја подигнат свеста на населението за потребата од поголема безбедност во сообраќајот.

Колку е алармантна оваа ситуација во оваа земја, говори фактот дека секој ден на патиштата загинуваат 43 луѓе, поради што Владата апелира до возачите да ставаат сигурносни појаси, да не користат мобилни телефони, да не пијат алкохол, да ги почитуваат сообраќајните знаци и да не возат брзо.

Во рамките на оваа кампања биле објавени неколку видеа, меѓу кои и две сообраќајни несреќи кои се случиле на исто место во ист ден.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7b4ffyFOo_I

httpv://www.youtube.com/watch?v=756qHYtpZIo

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ll9yyi0wl8g

httpv://www.youtube.com/watch?v=1BRpyknK6lU

httpv://www.youtube.com/watch?v=UXQZJU9dzGo

httpv://www.youtube.com/watch?v=f7NljLDUgvU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma