Оваа од Тајгер Вудс го “пое.ала” пола Холивуд:) На здравје нека и е:)

21 јули, 20110
alg_rachel_uchitel

Дали љубовницата на Тајгер Вудс е спремна да ни ги открие сите сочни детали од аферата? Можеби Рејчел веќе работи на своето прво интервју.

Поранешната љубовница неодамна ги врати 10 милиони долари на голф играчот, а тој ја остави слободно да зборува за се!

Рејчел наводно е барана од страна на различни мрежи, кои сакаат да го добијат нејзиното прво интервју. Тајгер Вудс, кој очигледно смета дека сето ова ќе оди предалеку сеуште за Рејчел не коментира ништо.

Тајгер “пристапи” се стари вести, но многумина би сакале да слушнат за сета негова мрежа на предавство против сега поранешна сопруга, Елин Норедегрин. Елин сега е преселена и дури е во врска со богат човек. Сепак, нејзиното срце веројатно никогаш нема да се опорави од одвратни работи кои ги направи Вудс.

Фановите сега се во исчекување да ја слушнат Рејчел, а голема е веројатноста тоа да се случи. Таа сега има сериозна потреба од пари, по враќањето на 10 милиони долари. Можеби Тајгер Вудс треба да се обиде да ја поткупи поветорно?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi