Паф Деди го променил имeто на недела дена

28 мај, 20110
slike-zvezde-ljudi-strani-2-paf_dedi_295706040

Познатиот рапер Паф Деди(Swag), со вистинско име Шон Комбс( видео) одлучил да го промени сценското име само на недела дена, во чест на неговото оздравување.

http://www.youtube.com/watch?v=gALnijskHgE&feature=player_embedded

Бев болен цела недела и имав многу време за размислување дедека не умрев од треска во мојот кревет, но не сум мртов, жив сум, и одлучив да го променам моето име на недела дена, изјавил Свог(неговото ново име)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma