Паника поради НЛО, или сепак се работи за олуен облак

28 јули, 20110
NLO Montreal

Граѓаните на Монтреал биле шокирани и исплашени кога на 21 јули над нивниот град се појавил олуен облак во форма на летачка чинија.
Граѓаните на Монтреал биле исплашени од облакот во форма на летачка чинија, бидејќи мислеле дека во него се крие НЛО кое наликува на леталата од филмот Денот на независноста. Но, она што е можеби најинтересно е тоа што стравот на граѓаните сепак не е неоснован.

Поточно, документи на американската влада од 1957 година за случајот Форт Белвоир тврдат дека вонземјаните занаат често да се кријат во облаците. Но, зошто облаците би имале форма на летачка чинија?

Некои сугерираат дека станува збор за софистициран уред за “невидливост” кои го користат вонземјаните, кој им овозможува околу леталото да создадат свој “облак”. Други пак тврдат дека тоа не е само за прикривање на леталото, туку станува збор за вистинска технологија која може да го контролира времето.

Кој е во право? Дали навистина станува збор за вистинска технологија, или само за обичен облак? Проверете сами:

http://www.youtube.com/watch?v=pkgSiiSDGZQ&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit