Парис Џексон сеуште го вдишува мирисот на Мајкл Џексон!

24 септември, 20110
Michael Jackson

Тагата никогаш не ја напушта Парис Џексон. Мајката на покојниот Мајкл Џексон, Кетрин изјавила дека неговата ќерка Парис сеуште спие со неговата јакна.

“Секоја ноќ, пред да легне ја става неговата јакна на својата перница и го вдишува неговиот мирис”, изјавила бабата. Таа не сака да земе јакна која веќе сме ја однеле на хемиско. Има една јакна која таа не ја дава и не се одвојува од неа. На неа сеуште го чувствува мирисот на нејзиниот татко, вели бабата на 13 годишната Парис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi