Перфектни портрети со десетици илјади завртки

25 февруари, 20110
made-with-nails

Овој уметник може да го обвините ако некогаш немате доволно шрафови дома 🙂 бидејќи последните две години тој ги поминува во правење совршени портрети со преку десетици илјади завртки. DIY Да Винчи Андреј Маерс создава уникатни портрети од неговите пријатели и семејство, со вметнување на шрафовите на штици од дрво. 31 годишниот уметник троши над шест месеци и над десетици илјади шрафови за да создаде еден тродимензионален портрет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi