Пес посвои бебе мајмун! :)

22 декември, 20110
BANGLADESH-ANIMAL-ODD

Мајката Минту го прифатила мајмунчето сираче, иако таа е куче. Мајката дури и го дои мајмунчето и совршено се грижи за него. Ова необично семејство ги изненадило селаните во Бишвантпур, 300 километри североисточно од  Дака.

Мајката Минту неодамна родила седум кученца па веројатно мајчинскиот инстинкт и проработел кога го видела напуштеното мајмунче.

Младото мајмунче сега го дои Минту заедно со нејзините седум кученца, сите заедно спијат, а мајката силно лае кога некој ќе се приближи до нив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma