Песочен часовник

7 јуни, 20110
Песочен часовник

Во основа, производството на песочни часовници е во исчезнување, но се уште има неколку мајстори во светото на тоа производство, кое скоро целиот процес е рачна изработка.

Видеото е режирано од Филип Анделман, а снимано е во Базел Швајцарија.

http://vimeo.com/22396483

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma