Пет продукти кои брзо согоруваат маснотии

26 декември, 20110
1

Елиминирањето на излишните маснотии е цел број еден на толку многу луѓе денес. За несреќа актуелноста на темата диета има и негативен ефект врз пазарот – на него се појавуваат најразлични производи кои претендираат за ефективност, а брзо се открива дека таква ефективност отсуствува.

Како најефективни продолжуваат да се препорачуваат природните производи кои брзо согоруваат маснотии.  Нивниот ефект е проверен низ годините и тие успешно се вклучуваат во диетата во комбинација со правилниот начин на исхрана како и препорака за повеќе движење.

Од оваа група најефективните се ананасот, папаја, чај, кафе и грејпфрут. Секојдневната употреба на овие продукти, тврдат диетолозите, ќе придонесат многу за полесно и побрзо согорување на маснотиите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma