Pippa доби нова работа

23 мај, 20110
Pippa-Middleton

Pippa Middleton се повеќе присутна во јавноста, си доби нова работа. По враќањето од одморот каде беше со големо друштво меѓу кои и нејзиното поранешно момче George, таа доби нова работа.

Станува збор за работен ангажман во фирмата на нејзиното поранешно момше George Percy, кој е еден од најбогатите британци во моментов.

Неговата фирма се занимава со откривање на нови начини како да се претвори топлата вода во греење и енергија. Pippa ја прифатла понудата да му помогне на своето поранешно момче, за што е многу среќна. Но, како ова го поднесува нејзиното момче сеуште не е познато.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma