Arnold Schwarzenegger има уште две незаконски деца

23 мај, 20110
Obama Governors

Ако може да и се верува на 60 годишната актерката Jane Seymour, тогаш Arnold има многу повеќе деца отколку што јавноста и неговото семејство знае.

Имено актерката Jane за CNN изјавила дека таа има информација дека Arnold има уште две вонбрачни деца, за кои неговото семејство и јавноста сеуште не знае.

Откако се дозна за вонбрачниот син со куќната помошничка, новинарите почнаа да истражуваат за разводот на Arnold и неговата сопруга Maria при што дознале дека тие немале потпишано предбрачен договор, што би значело дека Maria може да му земе половина од богатството на Arnold кое се проценува на повеќе од 400 милиони долари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma