PJ Harvey со видео албум

29 април, 20110
00/01/2001.PJ Harvey

Секоја песна од новиот албум на PJ Harvey, насловен како “Let England Shake” доби видео запис.

Сите спотовои и кратки филмови кои ги режирал Seamus Murphy, ќе може да се погледнат на официалниот сајт на PJ Harvey. Затоа што сајтот е сеуште во доработка за сега ќе може да ги погледнете на Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi