Плакатот за серијата “The Walking Dead” на необично место, предизвикал негативни реакции

15 април, 20110
WalkingDead

Британските медиуми оправдано се запрашале, дали се работи за невнимание и невкус, откако постерот за хит серијата “The Walking Dead” се ставил веднаш до погребална служба. Граѓаните се сложиле дека веројатно постои подобро место за овој плакат, а огласувачот јавно се извинил и изјавил дека станува збор за случајност, а набрзо по тоа плакатот бил отстранет од тоа место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma