Плејбој зајачици на помош

17 јуни, 20110
FP_IMAGE_6228580/FP_SET_6224598

Два дена по откажување на венчавката на Хју Хефнер и Кристал веќе ред се реди кај Хефнер за да му дадат утеха. Близначките Хариса и Кристина, плејбој зајачици, уште од пред многу години му биле девојки на Хефнер. По откажувањето на свадбата, Хариса ја прекинала врската со нејзиното момче, го напуштила домот и заминала кај својата сестра, која ја подржува во нејзината одлука.

Не е само Хариса онаа која го теши Хефнер. Тука за помош биле и плејбој зајачиците Холи Мадисон, Ана Бургулунд.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma