Погледнете ги хард-кор домашните миленици на африканците :))) После пак чувајте мачиња и кучиња :)))

30 октомври, 20110
african-pets06

Додека ние чуваме мачиња и кучиња, погледнете какви хард-кор домашни миленици имаат африканците. Додека вие си играте со вашето маче, африканците си уживаат во друштво на бабуни кои се сигурно многу поинтересни. Додека вие си играте фризби со вашето куче, африканците ги дресираат своите „слатки“ миленици – хиените. Епа незнам кој е подобар чувар на куќата – вашата чивава или овие „малечки“ хиени??? Погледнете какви интересни миленици има низ Африка, па ако ви се допаднат купете си едно за дома:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi