Поинаква елка, накитена со 2500 мобилни телефони! :)

25 декември, 20110
eka

Продавница за електронски уреди во Виетнам изложи една поинаква ела висока 4,6 метри која целосно е накитена само со 2500 неупотребливи мобилни телефони.
Елката ја накитиле 10 работници за две недели, изјавил менаџерот на продавницата Вестком Електроникс, Нгјен Трауи од градот Мју То.

Менаџерот изразил надеж дека со ова се поттикнува свеста за штетниот отпад и проблемите со заштита на животната средина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma