Постхумно двојно CD на R.E.M.

25 октомври, 20110
REM

На петнаесетти ноември, компанијата “Warner Bros” на пазарот ќе го издаде двојното CD од бендот R.E.M. на кои се наоѓаат повеќе од 40 песни и со тоа се заокружува целиот тек на нивната кариера.

Изданието е наречено “Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage : 1982-2011”, и ги вклучува двата дискографски периоди на бендот, првиот кога снимале за компанијата “IRS” (1982-1987 година) и вториот период ја вклучува соработката со “Warner Bros” (1988-2011 година).

Публиката, која ќе го купи двојниот албум исто така, ќе има можност да ги слушне трите нови песни – “A Month Of Saturdays”, “We all Back To Where We Belong” и “Hallelujah” “, кои не беа ставени на CD-то “Collapse Into Now”.

Во изданието ќе може да се прочитаат и забелешките и коментарите од членовите на бендот: Бери, Бак, Милс и Стипе, кои зборуваат за нивните впечатоци од долгогодишната кариера.

httpv://www.youtube.com/watch?v=_mSmOcmk7uQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi