Познати со голем процент на IQ

2 мај, 20110
madonna-w

 

Додека ги гледаме на црвениот тепих или на филмовите на помислуваме на тоа дека некоиод нив имаат навистина висок процент на интелегенција. Но овие десет славни имаат висок процент на интелегенција, кој е потврден со соодветни тестирања. Според тестирањата, овие десет луѓе од светот на славните имаат коефициент на интелегенција од 140 д0 180. 

 

Steve Martin

Sharon Stone

Natalie Portman

Madonna

Jodie Foster

James Woods

Geena Davis

Dolph Laundgren
Bill Gates
Quentin Tarantino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/