Прасето Борис ќе оди на лифтинг

24 март, 20110
the pig boris

Домашното милениче на Грејм Кејн е прасето Борис кое тежи 250 килограми. Прасето се родило со вроден деформитет на очите, па со намалувањето на неколкуте килограми допринело да се појави привремено слепило.

Сега прасето ќе оди на лифтинг, со цел да му ја затегнат кожата над очите со цел повторно да му се врати видот. Еден ветеринар се нафатл на операцијата, и сега Борис го чека транспортот со запрежна кола до ветеринарната станица.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi