Прекрасно уништување

28 април, 20110
beautifuldest

Колаборацијата на Orelha Negra – M.I.R.I.A.M. X Vhils aka Alexandre Farto прикажува дека на секој можен начин луѓето можат да создадат некаква уметност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma