Преку Yahoo полесно до апликации

16 јуни, 20110
yahoo

Yahoo сака со својата нова алатка за пребарување да им помогне на луѓето на многу поедноставен начин ја пронајдат апликацијата на телефонот и деталните информации за неа.

Yahoo од денеска нуди нова опција во својата пребарувашка машина наречена App Search како и пребарувачка алатка за апликациите на Android и iPhone, наречена AppSpot.

Покрај можноста за пребарување апликации, Yahoo алатката ќе понуди и препорача алатки, врз база на позитивните оценки од корисниците, предизвикани од коментари. Кога корисникот ќе одбере еднаш апликација, Yahoo ќе му понуди директни линкови до неа или преку App Store или Android Market.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma