Уште една тужба против Мел Гибсон

16 јуни, 20110
mel gipson

Актерот Мел Гипсон не се соочува само со тужбите од својата сопруга. Тој деновие доби уште една тужба, која ја поднесе неговиот професионален партнер. Тој го тужи Мел Гипсон затоа што смета дека заради него ја загубил целата своја животна заштеда. Тој тврди дека Гипсон во 2007 година го наговорил 200.000 долари да вложи во некоја малезиска компанијаза рециклирање на гуми.

Гипсон се претставил себе си како важен инвеститор во таа компанија и му ветил дека, доколку дојде до пропаѓање на компанијата тој ќе му ги откупи акциите. Но, тоа не се случило. Парите пропаднале, па сега Шериф правдата ја бара на суд.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi