Премногу е перфектно и прекрасно за да биде на Земјата?! Хавасу Водопадите!!! :)

29 октомври, 20110
havasu_falls

На Хавасупаи, Индискиот резерват на Големиот Канон во Националниот Парк во Аризона ќе ги најдете прекрасните Хавасу Водопади. На сликите можете да забележите сино-зелени базенчиња, што значи водата е неверојатна за капење или пливање. До Хавасу Водопадите тешко се стигнува пеш, па затоа ќе си најмите луѓе од околните села кои ќе ве одведат до овој „рај“, и тоа на грбот од нивните коњи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi