Причини за стареење на кожата

19 април, 20110
pricini za brcki

Постојат многу неодговорени прашања кои се однесуваат на стареењето на кожата. Екпертите се обидоа да дадат одговор барем на еден дел од прашањата, а со тоа и да ни помогнат како да се заштитиме од предвременото стареење на кожата.

Брчките го одразуваат нашето здравје. Прекумерната изложеност на сонце, како и пушењето предизвикуваат предвремена појава на брчките. Особено лицата со светол тен и сува кожа треба да внимаваат кога излегуваат на сонце. Секогаш користете креми со заштитен фактор. Користете креми кои ќе ја ревитализираат кожата и ќе и дадат влага. Сувата кожа е главен фактор за појава на брчки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma