Природата vs. Фотографот

18 август, 20110

Некогаш кога природата ќе дозволи да биде фотографирана…

Значи дека секогаш ќе човекот позади објективот е привелигиран…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi