Пробајте неколку трикови со маскара оваа пролет

5 мај, 20110
rimel

За да го зголемите ефектот на убави очи, потребно е да направите неколку трикови со вашата маскара.

За почеток треба да изберете маскара кој абрзо се суши.

Така полесно ќе може да ставите неколку слоја едно по друго, а вашите трепки нема да се залепат.

За да го избегнете изгледот на кукла, потрено е околу аглите на вашите очи да ставите кафена сенка.

Во внатрешната страна од долниот дел на очите ставете бела сенка или моливче, така очите ќе добијат посвеж изглед.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma