Пробал да направи злато од сопствениот измет и си го запалил станот :))) Има ли побудала од овој?:))))

21 октомври, 20110
zlato

Пол Моран од Енискилена во Северна Ирска, предизвикал пожар во својот стан обидувајќи се да својот измет да го претвори во залато.

Како што пренесуваат локалните медиуми, Моран е осуден на три месеци затвор откако признал дека го довел во опасност животот на луѓето кога со заревање на својот измет помешан со ѓубриво на шпорет предивикал пожар во станот. Штетата се проценува од околу 3.000 фунти.

-Приличнобизарен начин да се направи злато, но тешко дека би можел да биде успешен, изјавил судијата пред да ја изрече казната на 30 годишниот “алхемичар”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma