Проститутка родила четири деца

3 август, 20110
prostitute_large

Трите деца се на еден долгогодишен муштерија од Нови Пазар, а едно е на возач од Лазаревац со кој во моментот сум во врска – раскажува Лепа Лилја

За Лепа Лилја (26 години), проститутка на Ибарската магистрала, времето е пари и разбирливо е дека побара за својата дадена изјава да и биде платено 10 € за еден час, толку колку што наплаќа за “обични услуги“. И, нормално парите однапред, како што секогаш прави со клиентите и под еден услов – да не и се објавува вистинското име, бидејќи има љубоморен дечко. Бидејќи сите услови беа прифатени и исполнети, приказната започнува – кратката исповед на проститутка од Ибарската магистрала не е баш пријатна, но како што тврди Лепа Лилја, од збор до збор е вистина.

– Со оваа работа се занимавам уште од 2005 година, кога на тоа ме убеди Ивана и од тогаш воопшто не се ни обидувам да сокријам со што се занимавам. Немам родители, нема никакво образование, а ни работа така што мора од нешто да се живее, а Ибарската магистрала ми е пред нос. Првиот пат ми беше непријатно, но тогаш заработив 1.000 динари и од тогаш речиси секој ден сум на автопатот. Дневно имам шест до седум клиенти, а цената зависи од она што го сакаат. Најевтини е оралниот секс, која чини само 10 евра, а оние “покомплицираните“ сексуална барања се малку поскапи 20-30 евра. Постојат муштерии кои сакаат да тепаат додека водите љубов, но во такви случаи цената е 60-70 евра и да видите, плаќаат без приговор, без никаков проблем. Имам и такви клиентите кои плаќаат само за да им правам друштво додека возат, јас молчам, а тие зборауваат за своите проблеми и плачат, но исто така сум имала и муштерии кои без никаква причина ме имаат претепано. Сепак, има и такви кои после завршената работа, сакаат и да те почастат ручек или да ти дадат поклон – раскажува една проститутка, која за оваа пригода го избра името Лепа Лилја.

Секој проститутка на Ибарската магистрала, со текот на времето стекнува постојани клиенти. Лепа Лилја, раскажува дека најомилени и се камионџиите, а особено оние од Нови Пазар.

– Некако најубаво ми е со возачите на тешки камиони кои се веќе во поодминати години. На пример, тој ќе тргне од Нови Пазар и по телефон ми го кажува времето кога ќе биде на пример, во Милановац. Потоа, во една локална радио станица во Милановац за мојот клиент нарачувам неколку песни кои тој сака да ги слушне. И така, со музика, додека да стигнеме до Рудникот, муштеријата е задоволен и среќен. Тој ќе си отиде задоволен, а јас ќе продолжам да си ја работам мојата работа и тоа трае веќе со години. Имам редовни клиенти од Нови Пазар кои прилично добро ми плаќаат – продолжува Лепа Лилја.

Најчесто е на Ибарската магистрала од Прељине до Белград, но понекогаш патот ја носи и до Црна Гора или Суботица. Сепак, на непозната територија не е добредојдена.

– Секој од нас има своја територија, а не е убаво кога некој ти ги зема клиентите или кога некој ќе ви ја зема работата. Понекогаш се случуваат и жестоки кавги, а и тепачките не се невообичаени – ја продолжува својата исповед.

Лепа Лилја може да се пофали дека заработува доста добро, но досега има “заработено” и неколку апсења и четири деца, плус близнаци кои минатата година починале веднаш по раѓањето.

– Три деца се на еден постојан муштерија од Нови Пазар, а четвртото е од возач на камион од Лазаревац, со кој во моментот сум во врска – ја завршува својата исповед Лепа Лилја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit