Ребрендирање на Graham Smith

12 мај, 20110
1305187379_1-1

Англискиот графички дизајнер Graham Smith, создаде оригинална серија на ребрендирање, кој го замени корпоративниот идентитет на еден бренд со друга компанија, која е главен конкурент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi