Роберт Дауни Џуниор како Сер Елтон Џон

3 февруари, 20110
daunieltonjon

Сер Елтон Џон би сакал во филмот за неговиот живот да го игра актерот Роберт Дауни Џуниор. Бидејќи сум многу стар, во филмот за мојот живот се потребни две или три главни актери, кои не само што ќе се разликуваат по старост, туку и по телесната тежина. Роберт Дауни Џуниор би можел да биде еден од нив – изјавил пејачот во Лондон. Тој веќе има соработувано со актерот за неговиот видео запис за песната “I Want Love”.
Јасно е дека тоа нема да биде нормално филмско доживување, бидејќи мојот живот е прилично луд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma