Роби Вилијамс тврди дека домот му е опседнат од дух

25 јануари, 20110
robbie_williams

Поп пејачот Роби Вилијамс уште од 2009 година споменува за нечија присутност во својата куќа во Вилтшир. Тој деновиве повторно го потврди она што го зборуваше пред неколку години. Роби, тврди дека неговиот дом е опседнат од дух, на кој дури тој му дал и име, Берти. Пејачот е фасциниран од приказните со духови и драго му е што неговиот дом е дел од оваа приказна. Нашите кучиња може да ги видат духовите. Верувам дека станува збор за човек кој живеел во почетокот на 20-от век, изјавил Роби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi