Роботите ќе завладеат со светот! :) Најнов хит, роботи свират на журки! :)

21 октомври, 20110
159667-robot

Најановиот хит во светот е на забавите да ви свири робот музичар!

Роботот Теотронико, е ремек дело на италијанскиот дизајнер Матеа Суција, а стана вистински хит на разни видови забави. Тој не само што е подобар од повеќето музичари, туку го свири Бетовен, рок хитови, а знае и во вистинското време да ја смени правилната песна.

На клавир свири побрзо од просекот на човекот, што не е многу чудно, бидејќи има една предност, а тоа се 19 прсти. Потоа, во исто време, тој може да свири клавир, удира на тапани, пее, а неговиот репертоар вклучува класична, џез, булз, рок музика.

За крај, покрај сето ова, тој воедно ја набљудува реакцијата на публиката, бидејќи на местото на очите има вградено две камери кои постојано снимаат и се гледа задоволството на публиката, а штом види дека публиката не реагира добро на песната, веднаш ја менува.

httpv://www.youtube.com/watch?v=hXrNCak63u0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma