Роман Абрамовиќ инвестира во Македонија?

25 јуни, 20110
Roman_Abramovich_6905214x3

Како дознава Попара, најпознатиот руски милијредер Роман Абрамовиќ, најпознат како сопственик на фудбалскиот клуб Челзи, преку своите адвокати, се интересирал за поголемо “ парче “ земја во Охрид. Наводно бил заинтересиран за комплекс во близина на самиот град. Да му посакаме сигурна зделка, а во истовреме да си посакаме и една желба!! Да инвестира некоја паричка во нашиот Вардар, за да го изведе од агонијата наречена Миравци!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma