Руска станица на Антарктик! Добар пејсаж, лоша идеjа за зимување! :))

28 октомври, 20110
2

Антон Чекалин ја посети Руската станица на Антарктикот и ги фотографираше овие интересни места. На пример на првата слика, може да го погледнете изворот на вода, од каде се снабдуваат луѓето таму т.е тие направиле 5 метри дупка во овој огромен мразулник, од каде и ја црпат свежата вода таму долу некаде…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi