Руската полиција го уапси Никојал Шардин, канибал од Москва

18 мај, 20110
Руската полиција го уапси Никојал Шардин, канибал од Москва

По истрагата поврзана за распарчени делови од човечко тело кои биле пронајдени на неколку локации низ градот, полицијата го поврзала случајот со Никојал и испратила патрола во неговиот стан. Таму биле пречекани од шокантна глетка.

„Полицајците кои пристигнале со налог за апсење, го затекнале Шардин како јаде на масата. Брзо сфатиле дека тој јаде чорба од човечки црн дроб, а остатокот од црниот дроб го пронашле во фризидерот“, изјавил портпаролот на полицијата.

Со истрагата е утврдео дека несреќниот човек чиј црн дроб го јаде растроениот Никојал, бил негов познаник, а остатокот од делови на тело кои биле расфрлани во Москва, припаѓале токму на него Илај Јегеров, читириесет годишен московски жител, кој бил убиен на почетокот на мај. Се верува дека за неговото убиство е одговорен Никојал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi