Сабота најдобар ден за секс?

9 јуни, 20110
dopiri

Американската компанија Adam & Eve анкетирала илјадници американци, со цел да дознае кои се омилените денови за секс.

Од направената анкета дојдено е до заклучок дека сабота е најомилен ден за секс. Дури 33% се изјасниле дека сабота е најдобар ден за ова уживање. Најверојатно тоа е така бидејќи за време на викендите луѓето се најопуштени и имаат најмалку обврски.

Втор по ред е среда. 22% се изјасниле за овој ден. Тоа е така бидејќи голем е временскиот период од сабота до серда за споделување на интимни моменти, објаснуваат стручњаците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/