Сали Бериша ја доби и Тирана

23 мај, 20110
Ceremony to mark the Accession to NATO of Albania and Croatia
- Joint Press Conference with Sali Berisha (Prime Minister of Albania) and Ivo Sanader (Prime Minister of Croatia)

И конечно после цел месец натегање со опозицијата во Албанија, Љујзим Баша е новиот градоначалник на Тирана. Дали и на кој начин опозицијата ќе реагира т.е. ке ги малтретира граѓаните на Тирана, ќе видиме. Важно е дека работата тргна од мртва точка. Албанија напредува во секој смилол и по заслуга на господинот Бериша, или како што би рекле демократите во Албанија: SHQIPERIA PO NDRYSHON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma